بالابر هیدرولیکی

بالابر هیدرولیکی

بالابر هیدرولیکی

بالابر هیدرولیکی، امروزه برای راحتی جابجایی و حمل افراد یا کالاها از بالابرها استفاده می کنند که انواع مختلفی دارند و بر اساس نیاز مشتری انتخاب می شوند. یکی از انواع بالابرها ، بالابر هدرولیکی می باشد که با سیستم هیدرولیک کار می کند. بالابر هیدرولیک برای اینکه بالا برود پمپ روغن را به درون سیلندر کشیده و پیستون را به سمت بالا هل می دهد. در سیستم هیدرولیک برای این که پایین بیاید دریچه باز شده  روغن می تواند دوباره به داخل مخزن برگردد و با کمک نیروی جاذبه واگن ، بالابر به پایین می رود.

بالابر هیدرولیکی

بالابر هیدرولیکی

یکی از مزیت هایی که بالابر هیدرولیک دارد این است که می توان از آن در محل هایی استفاده کرد که به فضای بالای شفت نیازی نیست ، چون در بالابر هیدرولیکی از روغن استفاده می کنند اگر مشکلی پیش بیاد روغن نشت پیدا می کند و کابین بالابر هیدرولیکی با سرعت کم پایین می آید یعنی یک دفعه سقوط نمی کند. قیمت بالابر هیدرولیکی از بالابر کششی پایین تر است. بالابر هیدرولیکی معایبی هم دارد از جمله این که چون این بالابر از روغن استفاده می کند ، سرعت حرکت آن کند است و در ساختمان هایی که طبقات زیادی دارند استفاده نمی شود.

بالابر هیدرولیکی براساس نیاز مشتری با کابین یا کفی ساخته می شود و اگر این بالابر به عنوان بالابر منزل استفاده شود برای تامین ایمنی بیشتر با کابین ساخته می شود اما اگر برای مغازه یا به عنوان بالابر ماشین بر ساخته شود معمولا بدون کابین و فقط به شکل کفی تولید می شود. برای راه اندازی بالابر هیدرولیکی ۱۲ سانتی متر زمین را حفر می کنند تا زمانی که در منزل افراد سالخورده می خواهند سوار بالابر بشوند ، کفی بالابر هیدرولیکی با زمین یکی شود تا سوار شدن آسان گردد. البته اگر امکان حفر زمین وجود نداشته باشد معمولا یک شیب یا به اصطلاح رمپ کوچک روی آن نصب می کنند. اگر در بالابر هیدرولیکی جک کروم استفاده شود از بروز خطرات احتمالی جلوگیری می کند چون این جک بسیار مقاوم است و در برابر وزن خیلی زیاد نمی شکند.

بالابر هیدرولیکی به راحتی می تواند وزن ۳۰۰ کیلوگرم تا ۲ تن را جابجا کند. البته باید در زمان سفارش ساخت بالابر هیدرولیکی کاربری آن کاملا به صورت شفاف مشخص باشد تا آن بالابر متناسب با وزنی که قرار است تحمل کند ، ساخته شود. برای دریافت مشاوره جهت خرید بالابر هیدرولیکی با ما تماس بگیرید.

بالابر هیدرولیکی ما برای حل مشکل حمل و نقل مواد در جابجایی و انتقال کالا از طبقه همکف به طبقه نیم طبقه طراحی شده اند که برای بالا بردن کالاهای بیش از ۳۰۰ کیلوگرم به یک طبقه نیم طبقه یا بین سطوح تا حداکثر ۱۵ متر مناسب هستند و بالابر هیدرولیکی محموله را می توان در گودال ثابت کرد تا در همان سطح زمین بماند یا اگر گودال مجاز نباشد، می توانیم یک رمپ ثابت را برای کار بارگیری یا تخلیه راحت ارائه دهیم که بالابر هیدرولیکی ویژگی های کلیدی زیادی دارد که شامل برش لیزری و فرآیند پوشش پودری، محدودیت های فرود بالا و پایین حد نهایی بالای، مدار کنترل ۲۴ ولت DC کنترل PLCدر عملیات ساده که بالابر هیدرولیکی دروازه های تکی به سمت بیرون باز می شوند و برای اجرا فشار دهید و دکمه های توقف اضطراری و بالابر هیدرولیکی شیر نزولی اضطراری را می توان در هر نقطه ای در طول عملیات متوقف کرد.

اجزای بالابر هیدرولیکی

دکمه توقف اضطراری و آسانسور را می توان بلافاصله در مواقع اضطراری متوقف کرد و ولتاژ کنترل ایمنی که تمام دکمه ها و قطعات عملیاتی از ولتاژ ایمنی ۲۴ ولت DC استفاده می کنند، ایمنی کاربران را حفظ می کنند.  همچنین شیر ایمنی در سیلندر بالابر هیدرولیکی نیز هنگامی که شلنگ هیدرولیک می شکند آسانسور بلافاصله متوقف خواهد شد و قفل ایمنی (همراه با محفظه مشبک) بالابر هیدرولیکی،  اگر در باز باشد کار نمی کند، فقط زمانی می تواند بالا بیاید که درب کاملاً بسته شود و نرده محافظ نصب شده بر روی سکوی بالابر هیدرولیکی می تواند از خروج کالاها از سکو در هنگام بالا رفتن آسانسور جلوگیری کند. اجزای دیگر بالابر هیدرولیکی شامل بخش  الکترو مغناطیس (همراه با درب فرود) است که هم در سکو و هم درب فرود نمی توانند در طول کار آسانسور باز شوند و جعبه تماس (واقع در طبقه همکف و بالا)، کنترل از راه دور نیز موجود  می باشد.

دلیل اهمیت بالابر هیدرولیکی

اکثر ساختمان های چند طبقه از آسانسور برای جابجایی عمودی کالاها و افراد از یک طبقه به طبقه دیگر استفاده می کنند و بالابر برقی و بالابر هیدرولیکی وجود دارد که آسانسورهای هیدرولیک در مقایسه با بالابرهای برقی راحت ‌تر و بی ‌صدا تر هستند و بالابر برقی در ساختمان های بیش از ده طبقه استفاده می شود که سیستم امنیتی بالابر هیدرولیکی قابل اعتمادتر از برقی است و یک سیستم بالابر هیدرولیکی می تواند افراد یا کالاها را به صورت عمودی با استفاده از نیروی ایجاد شده از طریق سیالات تحت فشار حرکت دهد و اصل اساسی پشت کار بالابر هیدرولیکی قانون پاسکال است. قانون پاسکال بیان می کند که یک نیروی کوچک اعمال شده به یک منطقه بزرگ، نیروی بزرگی را به یک منطقه کوچک ایجاد می کند. صنایع مختلف مانند خودروسازی، حمل و نقل، ساخت و ساز و غیره از بالابر هیدرولیکی استفاده می کنند که بالابر قیچی، بالابر دو پایه، بالابر چهار پایه، بالابر چرخ فلکی و بالابر نیم طبقه انواع بالابر هیدرولیکی موجود در بازار هستند که به همین دلیل بالابر قیچی دارای یک پلت فرم ریلی و تکیه گاه فلزی متقاطع است که می تواند سطح را به صورت عمودی بالا ببرد تا کار را به راحتی انجام دهد.

البته هر دو بالابر هیدرولیکی دو پایه و چهار پایه در صنعت خودرو برای بلند کردن وسایل نقلیه استفاده می شود و بالابر هیدرولیکی دو پایه برای تعویض لاستیک چهار چرخ و بالابرهای چهار پایه برای نگهداری طولانی مدت وسایل نقلیه ایده آل هستند. بالابر چرخ و فلک برای بهبود ظرفیت ذخیره سازی استفاده می شود و این بالابرها از زنجیر برای پشتیبانی از قفسه ها یا کریرها استفاده می کنند و بالابر هیدرولیکی نیم طبقه می توانند بار تا ۱۰۰۰ کیلوگرم را حمل کنند که کار با بالابر هیدرولیک اجزای اصلی یک بالابر هیدرولیک عبارتند از پیستون درون سیلندر (به نام رام)، مخزن روغن یا مخزن، پمپ، موتور (برای به حرکت درآوردن پمپ) و شیر پمپ، سیال و موتور در اتاق ماشین نگهداری می شوند. برای حرکت بالابر به صورت عمودی به سمت بالا، پمپ با اعمال فشار روی پیستون، روغن را به سمت سیلندر فشار می دهد.

 

عملکرد بالابر هیدرولیکی

برای پایین آوردن بالابر هیدرولیکی، دریچه باز می شود و اجازه می دهد تا سیال به داخل مخزن برگردد و برای توقف آسانسور در طبقات خاص، برق پمپ قطع می شود که هنگامی که شیر بسته شود، سیال از مخزن به سمت سیلندر حرکت می کند و عمل معکوس زمانی اتفاق می افتد که شیر باز شود.  البته از آنجایی که بالابر هیدرولیکی از کابل استفاده نمی کند، از وضعیت کلاسیک سقوط جلوگیری می کند و در صورت خرابی به جای سقوط ناگهانی، مطابق با نشتی روغن حرکت می کند. بنابراین، ایمنی سیستم هیدرولیک یک مزیت بزرگ است و اجزای آسانسورهای هیدرولیک در اتاق ماشین نگهداری می شوند. بنابراین به فضای و وزن کمتری نیاز دارد که همچنین زمان بارگیری و تخلیه را می توان کاهش داد و اگر مراقبت و نگهداری مناسب انجام شود، این سیستم به خوبی کار خواهد کرد. بالابر هیدرولیکی ارزان تر از بالابرهای برقی هستند و بالابرهای هیدرولیک در مقایسه با برقی سایش کمتری دارند که همچنین بالابر هیدرولیکی دارای قطعات کمتر و هزینه نصب پایین هستند.

بالابر هیدرولیکی

پیستون و ترمز بالابر هیدرولیکی

بالابر هیدرولیکی،  آسانسوری است که با فشار سیال تولید شده توسط سیال مناسب کار می کند و به همین دلیل برای بالا بردن اتومبیل در ایستگاه های خدمات و پارکینگ ها استفاده می شود که در بالابر هیدرولیک، دو پیستون توسط فضای پر از مایع از هم جدا می شوند و یک پیستون با سطح مقطع کوچک A ۱ برای اعمال نیروی F1 به طور مستقیم بر روی مایع استفاده می شود و فشار P =F/A در سرتاسر مایع به سیلندر بزرگتر متصل به پیستون بزرگتر با مساحت A ۲ منتقل می شود که منجر به نیروی رو به بالا P × A ۲ می شود و بنابراین، پیستون قادر است نیروی زیادی را تحمل کند  که وزن زیاد به عنوان نمونه یک ماشین یا یک کامیون که روی سکو قرار می گیرد که با تغییر نیرو در A1، سکوی بالابر هیدرولیکی را می توان به بالا یا پایین حرکت داد و بنابراین نیروی اعمالی به میزان A ۲ /A ۱ افزایش یافته است و این ضریب مزیت مکانیکی دستگاه است.

همچنین ترمز بالابر هیدرولیکی آرایش مکانیزم ترمز است که در آن از روغن ترمز مناسب برای انتقال فشار از مکانیسم کنترل به مکانیزم ترمز استفاده می شود و ترمزهای بالابر هیدرولیکی در خودروها نیز بر همین اصل کار می کنند که هنگامی که با پا کمی به پدال نیرو وارد می کنیم، پیستون اصلی در داخل سیلندر اصلی حرکت می کند و فشار از طریق روغن ترمز منتقل می شود تا روی پیستونی با مساحت بزرگتر عمل کند و نیروی زیادی روی پیستون وارد می شود و به سمت پایین رانده می شود و کفش های ترمز بالابر هیدرولیکی را در برابر پوشش ترمز منبسط می کند. به این ترتیب، یک نیروی کوچک بر روی پدال، نیروی کند گیر زیادی روی چرخ ها ایجاد می کند و مزیت مهم این سیستم این است که فشار ایجاد شده با فشار دادن پدال به طور یکسان به تمام سیلندرهای متصل به چهار چرخ منتقل می شود به طوری که تلاش ترمز روی همه چرخ ها برابر می باشد.